Sağ Sütun

29 Mart 2024, Cuma

Erzurum'un Ulusal'daki Yüzü Erzurum Arena Gazetesi

Erkan Hocanın Yanlışları

Erkan hoca hatalarına aralıksız devam ediyor. 3 puan alındı susalım demek olmuyor. Halen deplasmanda galibiyet alamıyoruz, hala takımın iskeleti oturmadı, hala taraftarla arasında sorunlar var. Hatalar silsilesi ne zamana kadar devam eder bilemiyorum lakin bu hatalar kulübe zarar vermeye devam ediyor. Erkan hoca inşallah hatalarından ders alır ve kariyerindeki ilk kupaya ulaşır temennisiyle…

 Erzurumspor’daki hatalar silsilelerini sizinle paylaşmak istedim.

- Seyirciyle bütünleşememesi, kendini taraftara sevdirememesi. Aldığımız duyumlara göre futbolcularla da diyalogda da sıkıntı yaşadığı ifade ediliyor. 

- Sahaya sürdüğü on bir ile ne kendini nede taraftarı memnun ediyor. Antrenmanlara göre kadro kurduğunu düşünmüyorum. Geldiğinden bu yana kadro oturtamadı, iskelet kadro oluşturamadı. Her hafta 2 yada 3 farklı oyuncu monte ederek macera aradı. 

- Kendine yakın olan futbolcularında etkisinde kalmak üzere oluşturduğu on birle macera aradığı ifade ediliyor.

- 4-1-4-1 dizilişi ile sahaya çıkan birkaç takımdan biriyiz. Özellikle deplasmanda defansif futbol oynatarak puan alma hesapları yapan hocamız, atılan golü kafi görüp takımı defansa yaslayarak 3 puan alacağının hesabını yapıyor. Bu hikaye bugüne kadar tutmadı hocam,  Bolu’da, İstanbul’da, Adana’da kaybedilen puanların tek sorumlusu kim ne derse desin sensin.  

- Oyuncuları küstürme konusunda çok başarılı hocamız. Elindeki oyuncuların kıymetini bilmiyor ve faydalanmak yerine bir inat uğruna onları kadro dışı bırakıyor. Muhammed Raşad, Emrah, haftalarca Jasmin ve Hamroun yedek kulübesine hapsedildi. Raşad’ın ismini ise yedek kadro da bile göremiyoruz. Ömer Şişmanoğlu ve Yusuf Acer ise yedek kulübesine yapılan transferden öteye geçemedi.

- Oyunu okuma ve oyuna müdahale yok denecek kadar az. Oyuncu değişiklikleri ise tam bir facia. Sisokko,  Hamroun, Emrah gibi oyuncular iyi oynarken bile enteresan şekilde oyun dışına alındıkları görülmüştür.

- Dedikodulara meydan vermesi… Haftalardır takımı, kendisinin değil de İbrahim tarafından kurulduğu dedikoduları var. Bu dedikoduların önüne geçmeyi boş verin daha da kuvvetlenmesini sağlayarak, takıma zarar veriyor.

- Dünkü maçta taraftarla, İbrahim arasında yaşanan diyalog sonrası oyuncuyu dışarı alması. Yanlış bir karar bana göre en azından devre arasını bekleyebilirdi. Bu hareketle İbrahim’i taraftarın önüne atmış oldu. İbrahim’in, taraftarın ve Erkan hocanın yaptığı da kesinlikle doğru değildi. 

- Maç sonrası “Ben ayrılmayı istedim,  fakat yönetim onay vermedi” diyerek, müstehzi bir gülümsemeyle kameralara oynamasını da doğru bulmadım.

- Erkan hoca şunu idrak edemiyor, Kötü sonuçlar aldığı için değil, kötü futbol oynattığı ve futbolcular üzerinde ağırlığını kaybettiği için taraftar kendisini istemiyor.

- Haftalardır deplasman fobisini yenemiyoruz. Karagümrük ve Eskişehir deplasmanlarında 3 puana ulaşmışız. Eskişehirspor karşısında 2019 yılının Kasım ayında alınan galibiyetin ardından 3.5 aydır deplasmanda 3 puanı bir arada görememişiz.  

Kısaca deplasman fobisini üzerimizden atamadığımız taktirde, defansif oynamaya devam ettiğimiz sürece içeride alınan 3 puanların kıymeti yoktur.

  

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık