Erzurum'da Yaşanan Siyanür Vakası Sonucu Erzurum Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Karantinaya Alındı.
Hastane yönetimi kontrol amaçlı bir süre Acil girişi ve çıkışı yasaklarken çok geçmeden Erzurum Valiliğinden açıklama yapıldı.
İşte O Açıklama
Erzurum’da bir maddeden ötürü 3’ü sağlık çalışanı olmak üzere toplam 17 kişi zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.
Erzurum Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Saat 14.00 sularında Aziziye İlçesi’nde ikamet eden 20 yaşındaki İbrahim Aratman isimli şahsın belirlenemeyen bir nedenden intihar ettiği bilgisi alınması üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, Polis ve AFAD ekipleri intikal etmiştir.
İntihar eden şahıs ve maddeden etkilenen 3’ü sağlık çalışanı olmak üzere toplam 17 kişi Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştır.
Hastanedeki müdahale ve olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.
Haber Yorumları
Yorum Yazın
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.